A(z) Üzlet, Gazdaság kategória bejegyzései

Mi a PAX Gold (PAXG)?

A PAX Gold (PAXG) egy ERC-20 stabilcoin, amely mögött a biztonságos londoni páncéltermekben tárolt fizikai aranytartalékok állnak. A PAXG csökkenti az aranybefektetés belépési korlátját azáltal, hogy a felhasználók a fizikai arany töredékét birtokolhatják a tárolási és szállítási díjak terhei nélkül. A felhasználók a PAXG-vel digitális eszközként kereskedhetnek a központosított kriptotőzsdéken és DEX-eken.

A Snap 39%-ot zuhant

Az amerikai részvények vesztettek pénteken, a technológiai szektor háromnapos győzelmi szériáját szakította meg egy hullámvölgydel. A technológiai súlyú Nasdaq 1,9%-ot esett pénteken, miután a Snap (SNAP) eredményei megterhelték a szektort, és sokkoló hullámokat küldtek a digitális hirdetési piacon. Az irányadó S&P 500 0,9%-ot esett, a Dow pedig 0,4%-ot veszített a hét utolsó kereskedési napján. Mindhárom fő index… Bővebben »

A pénzügyi trükkök még az Alphabet Inc. számára sem érnek fel a medvepiac erejével

A Google anyavállalat részvényei 2,5%-kal süllyedtek hétfőn, az első kereskedési napon a 20 az 1 arányú felosztás után, amely a részvények árfolyamát több mint 2000 dollárról a 100 dolláros tartományba vitte le. Az Alphabet részvényei a héten több mint 3%-ot estek, miközben a Nasdaq 100 részvényindex emelkedett, és több mint 20%-ot estek a split február… Bővebben »

Üzleti Terv készítés

Most indítja a vállalkozását és sikeres vállalkozó szeretne lenni? Vagy egy partnere, bankja, pályázatírója üzleti tervet kér Öntől? Részt vehet drága üzleti tréningeken, előadásokon, hívhat drága szakértőket, vagy belevághat egy cégalapításba akár üzleti terv tervezése nélkül is – de ez utóbbi út sajnos a biztos csődbe vezet.