A(z) Üzlet, Gazdaság kategória bejegyzései

Keress te is passzívan a HoneyGain-el!

A HoneyGain egy olyan program, amely lehetővé teszi, hogy az internetkapcsolatodat másokkal megosszad, így pénzt kereshetsz anélkül, hogy aktívan dolgoznál. A program működése során az internetes forgalom egy részét használja fel mások számára, akik a világ különböző pontjain vannak, és ezzel pénzt keresünk.

Mi a PAX Gold (PAXG)?

A PAX Gold (PAXG) egy ERC-20 stabilcoin, amely mögött a biztonságos londoni páncéltermekben tárolt fizikai aranytartalékok állnak. A PAXG csökkenti az aranybefektetés belépési korlátját azáltal, hogy a felhasználók a fizikai arany töredékét birtokolhatják a tárolási és szállítási díjak terhei nélkül. A felhasználók a PAXG-vel digitális eszközként kereskedhetnek a központosított kriptotőzsdéken és DEX-eken.

A Snap 39%-ot zuhant

Az amerikai részvények vesztettek pénteken, a technológiai szektor háromnapos győzelmi szériáját szakította meg egy hullámvölgydel. A technológiai súlyú Nasdaq 1,9%-ot esett pénteken, miután a Snap (SNAP) eredményei megterhelték a szektort, és sokkoló hullámokat küldtek a digitális hirdetési piacon. Az irányadó S&P 500 0,9%-ot esett, a Dow pedig 0,4%-ot veszített a hét utolsó kereskedési napján. Mindhárom fő index… Bővebben »

A pénzügyi trükkök még az Alphabet Inc. számára sem érnek fel a medvepiac erejével

A Google anyavállalat részvényei 2,5%-kal süllyedtek hétfőn, az első kereskedési napon a 20 az 1 arányú felosztás után, amely a részvények árfolyamát több mint 2000 dollárról a 100 dolláros tartományba vitte le. Az Alphabet részvényei a héten több mint 3%-ot estek, miközben a Nasdaq 100 részvényindex emelkedett, és több mint 20%-ot estek a split február… Bővebben »