A(z) Kereskedelem, Vásárlás kategória bejegyzései

A Villeroy & Boch evőeszközei és étkészletei világszerte ismertek és igen népszerűek

A Villeroy & Boch német cég, mely 1748-ban alapította meg működését. Azóta főként a porcelántermékek gyártásával foglalkozik és világszerte elismert minőségi termékeiről, melyek otthoni és vendéglátóipari használatra is alkalmasak. Termékpalettáján tányérok, poharak, kanalak, villák és egyéb evőeszközök mellett csempék és kerámiák is megtalálhatók. A vállalat ma már több mint 125 országban jelen van, és híres… Bővebben »

Kerékpár alkatrész az internetről

A kerékpár egy érzékeny finommechanikai eszköz. A használat folyamán ki van téve pornak, esőnek, az időjárás és az útviszonyok által támasztott igénybevételeknek. A fékek kopnak, a gumik elhasználódnak, a lánc nyúlik, a fogaskerekek kopnak. Egyszóval előbb utóbb bekövetkezik az alkatrészek cseréjének, a bringa felújításának ideje. A kerékpár karbantartása és felújítása nem ördöngös feladat, némi műszaki… Bővebben »

Flavonoid termékek a Megoldáscsomagok.com áruházból

Az antioxidáns immunerősítő flavonoidok a Flavonoid Komplex legfontosabb összetevői. Ezek a növényi hatóanyagok adják különleges színét és erőteljes hatását a betegségeket és öregedést okozó szabadgyökökkel szemben. A Flavonoid Komplex a hazánkban kapható étrendkiegészítők közt a legmagasabb tartalommal rendelkezik, azaz betegségmegelőző hatása maximális. Használhatjuk a jó közérzet, a vitalitás megőrzéséhez, regeneráláshoz, egyes betegségek kezeléséhez. Hatékony a… Bővebben »