A(z) Divat, Szépségápolás kategória bejegyzései

Mit tegyünk, hogy legyőzzük a narancsbőrt?

A narancsbőr, vagy más néven celulitisz, olyan bőrprobléma, amely gyakran a nőkön jelentkezik a combokon, a fenéken és a hason. Bár nem örökölhető, általában azokon a helyeken jelenik meg, ahol a zsírlerakódások előszeretettel fordulnak elő. Szerencsére van néhány módja annak, hogy csökkentsük vagy akár teljesen eltüntessük a narancsbőrt. Testmozgás: Az egyik legjobb módja a narancsbőr… Bővebben »

Szemránckezelő otthoni használatra

A Byas Move Eye Lifter szemránckezelő használata csupán néhány percet igényel. Ilyen röpke idő alatt is látványos eredmény érhető el vele a szemkörnyék ápolásában. Mintha exkluzív szalonban vettünk volna részt kezelésen, a Byas Move Eye Lifter professzionális hatékonysággal veszi fel a harcot a sötét karikák, a szem alatti duzzanatok és a ráncok ellen. Működésének titka… Bővebben »

A hatékony ránctalanítás házilag is kivitelezhető! A Byas a legújabb generációját jelenti a ráncok elleni harcnak. Kíméletes, hatékony és megbízható, természetes forrása a fiatalos külsőnek. Injekció és szike nélküli ránctalanítás az Ön otthonában is! A Byas hyaluronsavas ráncfeltöltő otthoni használatra szánt készülék, mely 4 technológiát kombinálva végzi el a bőrfeszesítést egészen a bőr legmélyebb rétegeitől… Bővebben »

Angi’s női fehérnemű divat webáruház

Kedves hölgyeim, az én történetem is a szokásos módon kezdődött: férjhez mentem, gyerekeket szültem, közben pedig felszedtem néhány plusz kilót. A nagy trauma akkor ért, amikor lakodalomba kaptunk meghívást, és egyik estélyi koktélruhámba se fértem bele. Ekkor mentem el az Angi’s fehérnemű boltba, ahol gyorsan bevásároltam: fűzőt és más karcsúsító fehérneműt vásároltam, valamint egy nagyon vadító… Bővebben »

Origami bikini és fürdőruha webáruház

Közeledik a nyár, Hölgyeim ne féljünk tőle, bátran húzzuk fel fürdőruhánkat. A test nem minden, mindenki legyen magabiztos, vásároljon szexi bikinit. Mostanában rengeteg féle fürdőruhával találkozhatunk, vannak kihívó, de egyszerű bikini fazonok is, a lényeg, hogy jól érezzük magunkat benne. Gondolom a legtöbb nő már elkezdte a téli meleg ruhák után az edzést, hogy a… Bővebben »