A(z) Kultúra, Művészet kategória bejegyzései

Alim Adilov festményei galériánkban

A budapesti Aquaworld Resort aulájában található Art Union galéria egyik tehetséges művésze Alim Adilov üzbegisztáni születésű festőművész. 1963-ban, Taskentben született. Művészi érzékét a szüleitől örökölte; édesapja grafikus, édesanyja pedig iparművész volt. Hatásukra már gyermek korában rengeteget rajzolt, és már akkor pontosan tudta, hogy egyszer művész lesz, ezért céltudatosan képzőművészeti középiskolába jelentkezett és ott is érettségizett… Bővebben »

Virtuarium e-könyv kiadó és könyvesbolt

Van egy kézirata, egy blogja vagy a Facebook oldala tele van bejegyzésekkel, de nem tudja, hogyan és hol adja ki a könyvét? Vállalkozásunknál és webáruházunkban e-könyv kiadással foglalkozunk és szerzőket, fordítókat, jogtulajdonosokat keresünk, akiknek a műveit átnézzük, lektoráljuk, majd ingyen e-könyvet készítünk az írásokból. Kiadjuk és forgalmazzuk az elkészített könyvét e-könyv formátumban, a bevétel után… Bővebben »

Kedveli a szerelmes verseket?

Ha a válasza igen, tekintse meg a szerelmes-versek.info weboldalát, ahol számos neves és amatőr költő művét olvasgathatja! A versekből külön kategóriákra bontva szemezgethet; megtalálhatóak a boldog szerelem, az elhagyott szerelmes, az elmúlt szerelem, a vágyakozás, a vívódás, valamint az egyéb versek a szerelemről kategóriák. Ha nem tud dönteni, csak úgy olvasgatna, kattintson a legolvasottabb versek… Bővebben »