Címke arhívum: egészség

Ha szeretné megőrizni egészségét

Miként alkalmazhatjuk az ősi gyógymódokat napjainkban? Hogyan őrizhetjük meg egészségünket vagy küzdhetjük le a betegségeket természetesen, gyógyszerek nélkül? Ujhelyi Szabolcs Zoárd néhány perces videóiban kitűnő tanácsokat, tippeket ad mindezekhez, többek között beszél a májtisztítás 5 lépésben történő módjáról, hogy mit tehetünk a különböző sugárzások ellen, vagy hogy miként kezelhetjük a visszereket természetesen. Ha szeretne egészséges… Bővebben »

Blog egészséges életmód témában

Kaszás Ildikó blogja nem csak az egészséges étrend, de az egészséges életmód kapcsán is hasznos tanácsokkal szolgál. Ha úgy érzed, eljött az ideje a váltásnak és szeretnél mától jobban odafigyelni magadra, itt keresd a feltöltődést! Kaszás Ildikó blogja könnyen megvalósítható ötletekkel és receptekkel lát el, hogy megkönnyíthesd saját magad számára a hétköznapokat, gyorsan tudj egészséges… Bővebben »

Yerba Mate Tea: “A zöld arany”

A yerba mate, vagy mate tea egy Dél-Amerikában őshonos növény, melyet a bennszülött guraní indiánok már évszázadok óta előszeretettel fogyasztanak élénkítő hatása és magas tápanyagtartalma miatt. Az utóbb években számos tudományos kutatás – köztük a francia Pasterur Intézet vizsgálata is – igazolta a yerba mate tea szervezetre gyakorolt pozitív hatásait. A yerba mate tea gyakorlatilag… Bővebben »