A(z) Utazás, Idegenforgalom kategória bejegyzései

Rovinj lakókocsi bérlés a Porton Biondi kepimgben

A Rovinj lakókocsi oldal segítségével egy nagyon népszerű nagyon népszerű nyaralási típust szeretnék bemutatni Önnek. Kétféle embertípus létezik, aki szereti a kempingezést és aki még nem próbálta. A kempingezés a nyaralás egy olyan formája amit mindenkinek legalább egyszer érdemes kipróbálnia. A kempingezés során a természethez közel kerülve tudunk pihenni és kikapcsolódni. A kempingezők tábora egy… Bővebben »

Reptéri transzfer kedvező feltételekkel

A transzfert biztosító cég minden szükséges részletet figyelembe véve megtervezi útját, nem kell bajlódnia csomagokkal, figyelni a járatokat. Önnek csak annyi a teendője, hogy meghatározza induló vagy érkező járatát és úticélját, így a transzfer szolgáltatás megkezdésekor csak kényelmesen beül a járműbe. A Cívis Transzfer különböző befogadóképességű személygépjárműveket és mikrobuszokat biztosít, igény esetén egyedi, VIP járat… Bővebben »

Szálláshelyek olcsón Budapesten

Budapest jól megközelíthető részén, az 5-ik és 7-ik kerületben otthonos apartmanok kiadók rövid távra. A teljes körűen felszerelt lakásokban Ön és akár családja vagy társasága is kellemesen érezheti magát budapesti látogatása során ha csupán néhány napra van szükségük szállásra. A Rákóczi stúdió a 7-ik kerületben kínál 1 hálószobás, valamint stúdió apartmant.