Címke arhívum: póthaj

Az orosz póthaj olcsó, de minőségileg felülmúlja a keleti hajakat

Egyre többen ismerik fel, hogy az olcsó póthajjal bizony meggyűlhet a bajuk, érdemes többet költeni ha tartós hajpótlás a cél. Az európai mellett egy remek alternatív lehetőséget kínál az orosz póthaj. Ez a típus nem sokkal drágább (vagy akár egy árban is lehet) mint például az indiai, vékonyabb szálú és szerkezetileg is jobban hasonlít egy… Bővebben »

Póthaj olcsón, az igényes hajhosszabbításokhoz

Hogy kiknek ajánljuk a kizárólag természetes európai hajat forgalmazó Póthaj Centert? Azoknak, akik alacsony áron, mégis felső kategóriás minőségű hajtincseket, hajsorokat vagy copfokat vásárolnának megbízható forrásból. A póthaj kereskedés weboldaláról, telefonon, illetve SMS-ben is megrendelheti az elképzeléseihez legjobban illő előkészített vagy copfos póthajat, melyet a felhelyezési technikának megfelelően több típusban is megvásárolhat.

Sokak számára megoldás a hajhosszabbítás

Sajnos nem születtem vastag szálú, dús hajkoronával, ráadásul töredezik, nehezen nő. A megoldást a hajhosszabbításban leltem meg. Számos információt elolvastam a különböző módszerekről, így megtudtam, hogy ha teljesen észrevétlen pótlást szeretnék, a keratinos hőillesztés az én választásom, mert bármilyen frizurát hordhatok, senki nem jön rá a csalásra. A legjobb minőségű az európai póthaj, mivel annak… Bővebben »