Címke arhívum: méhpempő

Információk a méhpempőről

A méhpempő cukorbetegség esetén is javasolt, alkalmazásával szabályozható a vércukor szintje. Már 1-2 hónap alatt olyan mértékű eredményt érhetünk el vele, ami lehetővé teszi, hogy semmiféle más kezelést ne használjunk a vércukorszint csökkentéséhez, mivel hatása hosszútávon megmarad. A méhpempő hatása jótékony a 2-es típusú diabétesz és számos egyéb betegség megakadályozásához is. Mivel immunerősítő és antioxidáns… Bővebben »

Méhpempő, méhkenyér és virágpor árak és hatások oldalunkon

Hagyományos méhpempő ár, adagolás és hasznos tudnivalók weboldalunkon! Szinte nincs, aki ne hallott volna már az apiterápia fantasztikus gyógyhatásokkal rendelkező termékeiről. A méhpempő vásárlás világszerte egyre nagyobb méreteket ölt, köszönhetően a sokoldalú felhasználási lehetőségeinek és valódi hatékonyságának. Kúraszerű fogyasztásával megelőzhetjük a betegségeket és gyógyíthatjuk a gyógyulást, erősíthetjük immunrendszerünket, az antioxidánsok révén pedig sejtszintű védelemhez juthatunk.

Minden információ a méhpempőről

A friss méhpempő a természet legerőteljesebb szuperételeinek egyike. A hagyományos kínai gyógyászatban évezredeken át életelixírként alkalmazták, Kleopátra a szépségét őrizte vele, míg a görögök az erőnlét növelésére használták. A tiszta méhpempő 100%-ban természetes anyagokból áll. Ezek nagy része a szervezet számára kincset érő vitamin, fehérje, aminosav és ásványi anyag, de találhatók benne olyan vegyületek is,… Bővebben »