A(z) Reklám, Marketing kategória bejegyzései

Milyen címet célszerű választani egy cikknek?

Általánosságban elmondható, hogy ez nagy mértékben a tartalomtól és a célközönségtől függ. Más stílusban és máshogy fogalmazunk egy fiataloknak szánt tartalomhoz illő cikk címet, mint például egy üzleties szolgáltatást bemutató írást. Van azonban néhány említésre méltó dolog, amit érdemes áttekinteni ha egy igényes cikk közzététele a cél.

Változnak a megjelenési feltételek!

Elérkezett az idő, hogy kicsit pontosítsunk a szabályzaton és a megfelelő minőség fenntartása érdekében kissé szigorodjanak a megjelenési feltételek. Szeretnénk, hogy cikkgyűjteményünk valódi értéket képviseljen az interneten. Első és legfontosabb, a több egyedi szövegezésű tartalom. Itt tisztázandó is, ha fogsz egy szöveget és átírsz néhány mondatrészt az nem lesz teljesen egyedi. Ha minden mondatot egyenként… Bővebben »

Tudja Ön, mire és hogyan használja online marketingjében az Ingyenes, magyar nyelvű linkkatalógusokat?

Weboldalunk a Virtuarium linkkatalógus, linktár, linkgyűjtemény elsősorban azért jött létre, hogy a vállalkozások honlapját népszerűsítse a beküldött linkekkel. A webkatalógus 15 főkategóriát és sok-sok alkategóriát tartalmaz, ahova lehet weboldalt ajánlani, beküldeni. A linktár használatához nem szükséges regisztrálni, és visszamutató link elhelyezése sem kötelező, ha feliratkozik a hírlevelünkre. A Link beküldése menüpontban tud honlapot ajánlani. Linkje… Bővebben »

Virtuarium Informatikai Kft: online marketing felsőfokon a weblapkészítéstől a keresőoptimalizálásig

Egy sikeres vállalkozás működéséhez ma már nélkülözhetetlen, hogy legyen egy szép, könnyen használható, mobil optimalizált weboldala. Ha a cégednek egy üzletileg sikeres weboldalt szeretnél, akkor válassz minket! A weboldalad elkészítése előtt szívesen segítünk a céged üzleti tervének, értékesítési tervének és internet marketing tervének elkészítésében is.

Hogyan változnak a keresőoptimalizálás lépései?

Napjainkban is folyamatosan és egyre gyorsabban változnak a digitális marketing trendek. Ahogy a mobil készülékek megjelentek, úgy változtak az internetes keresési szokások is a felhasználók körében. Ezzel azonban a SEO vagyis a keresőoptimalizálás lépései is némi arcfelvarráson estek át és esnek át még a mai napig is, mivel a földkerekség legnagyobb keresőmotorja a Google, állandóan… Bővebben »