Tudja Ön, mire és hogyan használja online marketingjében az Ingyenes, magyar nyelvű linkkatalógusokat?

Írta: | 2016. május 24. kedd

Weboldalunk a Virtuarium linkkatalógus, linktár, linkgyűjtemény elsősorban azért jött létre, hogy a vállalkozások honlapját népszerűsítse a beküldött linkekkel. A webkatalógus 15 főkategóriát és sok-sok alkategóriát tartalmaz, ahova lehet weboldalt ajánlani, beküldeni. A linktár használatához nem szükséges regisztrálni, és visszamutató link elhelyezése sem kötelező, ha feliratkozik a hírlevelünkre. A Link beküldése menüpontban tud honlapot ajánlani.

Linkje beküldésével saját weboldalát erősíti a keresési listákon, vagyis ezzel is hozzájárulunk, hogy a honlapja előrébb kerüljön a Google találati listájában. Mert minél több link mutat a weboldalára, annál jobb eredményeket tud elérni a Google keresőben is, amivel egyenes arányban nő az weblapja látogatottsága is.

Ha a link beküldésekor nem talál megfelelő kategóriát, akkor kérjük jelezze ügyfélszolgálatunknak, és létrehozzuk a megfelelő kategóriát. A link elfogadása azonnali, de egy megerősítő emailben értesítést is küldünk. Amennyiben a beküldött link nem felel meg a szabályzatunkban foglaltaknak, akkor utólag értesítés nélkül eltávolításra kerül. Egy linkkatalógusba érdemes minél hosszabb leírást írni, amiben okosan használja, beépíti a kulcsszavakat, amiket előzőleg meghatározott, amire optimalizálni szeretné a weboldalát. Érdemes arra is ügyelnie, hogy ugyanazt a leírást ne használja többször a különböző linkkatalógusokban, mindig változtasson rajta, mert különben hatástalan lesz a munkája.