Jógaoktató képzés és önismereti tanfolyam Budán

Írta: | 2019. október 29. kedd

A több ezer éves múltra visszatekintő jóga nem csupán egy testmozgási forma, hanem egy életérzés, mely azonnal magával ragad mindenkit. Aki egyszer kipróbálja, az garantáltan a megszállottjává válik.

A jóga jótékony, szervezetre gyakorolt hatásainak köszönhetően a test és lélek egyaránt feltöltődik, szinte újjászületik. A dinamikus irányzatok mozgásformájának köszönhetően mozgásszervi panaszok enyhülnek, vagy akár teljesen meg is szűnnek, köszönhetően a gerinc menti izmok megerősítésének, emellett hatékonyan méregteleníti a szervezetet, formálja az alakot, elősegíti a súlyvesztést és a jobb emésztést. A jóga stresszoldó hatásának segítségével elménk egy teljesen új szintre lép, és megtelik a nyugalom, a harmónia érzésével. Ha Ön is régóta hódol a jógának, és szeretné továbbadni tudását, akkor a legjobb helyen jár.

A Munditayoga Jóga Stúdió képzésének keretében tanulóink elsajátíthatják a dinamikus jógairányzatok típusait, és azok alkalmazását az astanga vinyásza jóga ászanái, a légzéses-, illetve meditációs technikák segítségével. Hogy miért éri meg jógaoktató képzéseinket választania? Iskolánk a Yoga Alliance International tagjaként 200 órás jóga képzést biztosít tanulóink számára, mely során megtanulhatják, hogyan irányítsák magabiztosan a saját és vendégeik testét, miközben átadhatják magukat a harmónia és ellazulás önfeledt érzésének. A jógaoktató tanfolyam elvégzését követően Ön az Első Indiai Nemzetközi Jógaszövetség által minősített magyar és angol nyelvű okleveleket kapja kézhez, melynek előnye, hogy így nem csak hazánkban hanem bármely országban hasznát veheti a jóga képzésen tanultaknak.

jógaoktató képzés Muditayoga

A Munditayoga Jóga Stúdió Yoga Flow tanfolyamát elvégezve továbbképzéseken is részt vehet, így tökélyre fejlesztheti a jóga oktatás tudományát. Ha minőségi oktatásra vágyik, ne is keresgéljen tovább, megtalálta az ideális jóga stúdiót, ahol szakértő tanárok adják át legjobb tudásukat tanulóinknak. A jógaoktató képzés részleteiért kattintson!