Hogy egy fogyókúra gyorsan hatásosan működjön, általában drasztikus megoldásokra van szükség

Írta: | 2017. október 2. hétfő

fogyókűra

Sok terméket árulnak a gyors súlyleadás ígéretével, ám többnyire ezek valóban ígéretek maradnak. A fogyókúra gyorsan egyszerűen jól hangzik ugyan, de a valóságban a fokozatosság hozza a legjobb eredményt. Ételadagjainkat ne hirtelen, hanem lassanként csökkentsünk le és adjunk néhány napot szervezetünknek, hogy hozzászokjon az új étrendhez. Együnk minél több rostos élelmiszert, zöldséget párolva vagy akár nyersen, a cukrokat és a feldolgozott ételeket próbáljuk kiiktatni.

A hatékony fogyókúra végzése nagy akaraterőt kíván, de cserébe megkapjuk, amire évek óta áhítozunk: jól fogjuk érezni magunkat a bőrünkben! Akinek az evés kifejezetten örömforrást jelent, még nagyobb elszántságra lesz szüksége céljai eléréséhez. A hatékony fogyókúra könnyebben folytatható, ha az evésre másként kezdünk gondolni és nem mint programot, jutalmazást, élvezeti forrást kezeljük. Ha fejünkben helyre tudjuk rakni az evés szerepét, az önmegtartóztatás is könnyebben fog menni. A sok rost és folyadék fogyasztásával az éhségérzet is csökkenthető.

Milyen a hatékony fogyókúra? Tudja meg weboldalunkon! Tévhit, hogy egy hatásos fogyókúra gyorsan vezetne eredményre! Ne essünk a türelmetlenség csapdájába, ha a fogyásról van szó, hiszen célt csak a fokozatossággal érhetünk el. Az elhízás bizonyos esetekben már csak orvosilag, sebészi módszerekkel kezelhető. Addig azonban a fogyókúra jelentheti a megoldást. Melyik a legjobb fogyókúra? Amelyik hosszútávon is tartható anélkül, hogy egészségünk a kárát látná. Tehát nem egy-két élelmiszer fogyasztására épül, hanem vegyes étrendet jelent, változatos tápanyagokkal, melyek segítik az anyagcsere működését és megelőzik a hiánybetegségeket.