Ha már hajhosszabbítás, nem mindegy milyen!

Írta: | 2015. augusztus 5. szerda

Már hosszú ideje, szinte a kezdetektől fogva a nőiesség szimbóluma, a csábítás ereje a hosszú haj, dús és ápolt hajkorona. Egyeseknek teljesen természetes, hogy folyamatosan hosszú hajat hord, ami könnyen nő és könnyedén ápolható. Mások hiába próbálkoznak a hajnövesztéssel genetikai vagy egyéb okok miatt nem lehet természetesen dús és elég hosszú haja. Az utóbbiaknak és azoknak, akik gyors eredményt szeretnének lehet megoldás a hajhosszabbítás illetve akiknek nem a hosszával van a gond, hanem a sűrűségével a hajdúsítás. A hajhosszabbitas-hairtrend.hu webcímen elérhető hajhosszabbító szalonban néhány óra alatt olyan hosszú és természetes hatású hajkoronára tehet szert, amilyenről eddig csak álmodott. Kizárólag minőségi humán póthajakkal dolgoznak, alkalmi és tartós hajhosszabbítás esetén is segítségére lehetnek. Alkalmi viseletre vásárolhat csatos póthajat és állandó viseltre a hajhosszabbítás több technikája közül választhat.
Ezek a következők:

  • Szilikonos mikrogyűrűs (hidegtechnológiás) hajhosszabbítás
  • Keratinos tincses hőillesztés
  • Hüvelyes tincses (hidegtechnolgiás) hajhosszabbítás

A felhelyezett póthajak garantáltan 100% emberi hajak, erre garanciát is vállalnak. Időpontot a hairtrend hajhosszabbítás oldalán online vagy a +36-30-389-9061-es telefonszámon kérhet.

És végül egy a hairtrend! munkájából, egy hajhosszabbítás 50cm-es hosszúságú világos méz szőke egyenes és vékony szálú tincsekkel. Hajpótlás előtt és után képek.
hajhosszabbitas-elott-utan