Ha kell egy jó szájsebész

By | 2016. június 25. szombat

Manapság az egyik leggyakoribb probléma a bölcsességfogakkal kapcsolatban, hogy a rossz, előnytelen elhelyezkedésük miatt sokkal nehezebb eltávolítani őket, mint egy hagyományos, normális fogat. A bölcsességfogak felnőtt korunkban nőnek ki, ezért jelentenek bölcsességet. Valójában persze csak rengeteg gondot okoznak, és ennek okát az orvostudomány ma még nem ismeri. Egy dolog biztos, akkor járunk el a leghelyesebben, ha rendszeresen ellenőriztetjük bölcsességfogainkat egy jó szájsebész segítségével.

Egy jó szájsebész aztán biztos kézzel nyúl a problémához, legtöbbször igyekszik húzás nélkül megoldani az esetet, persze ha nincs más választás, jöhet a fájdalommentes foghúzás. A beavatkozás akár altatással is történhet, ilyenkor természetesen a legkisebb az okozott
fájdalom. Fontos a prevenció, azaz a megelőzés. Ha a szájsebész azt tapasztalja, hogy a fogak torlódása miatt előbb-utóbb baj lesz, akkor bizony nincs más hátra, mint az azonnali eltávolítás.

A nyári szünidő és a nyaralások, nyári szabadságok idején különösen fontos, hogy mindenképpen úgy induljunk útnak, hogy megfelelően gondoskodtunk arról, hogy semmilyen fogászati, szájsebészeti probléma nem zavarhatja meg nyaralásunkat!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük