Brigifotó – esküvői fotós, rendezvény fotózás, család és gyerekfotó

Írta: | 2016. április 30. szombat

esküvői fotózásA legjobban embereket szeretek fotózni, ezért szeretem az esküvőket, rendezvényeket, versenyeket fotózni, fényképezni. Profi Canon gépemmel még sötétben is nagyon szép képeket készítek, például templomban vagy színházban, ahol mobillal vagy egy kompakt géppel nem lehet szép, minőségi fényképeket készíteni. Érettségi után 5 évig Londonban éltem, így folyékonyan beszélek angolul és külföldön is szívesen vállalok esküvői fotózást, sőt nagyon szép hegyvidéki vagy tengerpartii helyszíneket is tudok javasolni kastélyokkal, várakkal vagy romokkal, sőt ha kéritek, még a szállásfoglalást is elintézem. Egy fiú és egy lány szerelmének a beteljesülése, vagyis az esküvő, valamint a boldogító igen kimondásának, a lagzinak a napja egy életre szóló nap, amit művészi módon megörökíteni hatalmas felelősség és bizalom kérdése. Ezért, ha egy profi esküvői fotóst és videóst, valamint a legkedvezőbb ajánlatot keresitek, hívjatok bizalommal! De szívesen ajánlok vőfélyt és zenekart is. Számomra is mámorítóan boldog és felemelő érzés, ha a kreatív és művészi esküvői fotóimmal megörökíthetem a menyasszony esküvői előkészületeit, a kikérőt, a szertartás(oka)t és a lakodalmat. Soha nem győzöm eleget hangsúlyozni, hogy a kreatív fotózásra is szánjatok legalább két órát, mert több helyszínen is szeretek esküvői fotókat készíteni.

Amennyiben a weboldalamon, vagy a Facebook oldalamon található képek, fotók és az esküvői képekből készített video slide-ok elnyerték tetszéseteket, többféle esküvői fotós csomag közül is választhattok. Kollégáimmal szívesen vállalunk rendezvényfotózást, videózást is: rendezvény fotózáskor a szerkesztő kollégától a helyszínen azonnal meg is rendelhetők a képek. Mert azok az emlékek és történések, amelyekről fotó és fotókönyv is készül, mindig veletek maradnak, és nyugdíjas korotokban majd könnyező szemekkel mutogathatjátok az unokáitoknak.

Esküvői fotózáson kívül fotó stúdiómban – vagy akár céges telephelyen, egyéb külső helyszínen is,- szívesen vállalok családi, glamour, gyerek, baba, állat, szülinapi, névnapi, céges és rendezvényfotózást, valamint weboldal készítéshez, prospektushoz, szórólaphoz bemutatkozó fotósorozatot is Bács-kiskun, Tolna és Baranya megyékben. Szép időben családi fotózásra a szabadba is hívhattok, ami lehet Budapesten, vagy Baja, Bátaszék, Szekszárd, Bonyhád, Mohács, Bácsalmás, Jánoshalma, Mélykút és Kalocsa belvárosában vagy környékén is. Asztali vagy fali névnapos naptárat is szívesen készítek a családi, céges, intézményi vagy esküvői fotókból, amelyek később akár repi vagy ajándékozási célra is jól felhasználhatók. Ha webáruházat nyitsz, akkor is gondolj a termékekről készült szép képekre, mert azok nélkül egyetlen termék sem eladható a neten.