Frissítő és ennél több, az élvezetek kávéja!

Írta: | 2013. október 26. szombat

potencia növelő Passion kávéSzámtalan élénkítő és frissítő hatású készítmény, van forgalomban, ezek közül sokan fogyasztanak mesterséges színezék és egyéb adalékanyagok tartalmú italokat. Érdemes tudni, hogy aki rendszeresen fogyaszt például energiaitalokat, ha még a fiatalabb korosztályhoz is tartozik felerősíthet olyan kezeletlen szív- és érrendszeri megbetegedéseket, amikről esetleg még tudomásuk sem volt. Élénkítő hatás a szervezetet kevésbé megviselő kávéval is elérhető, sőt vannak olyan természetes anyagokkal dúsított kávékészítmények, amik nem csak felfrissítenek, ennél többre is képesek. Ilyen például a nemrég megjelent, Magyarországon a Jinjang által forgalmazott Passion kávé. A ginzenget, homoktövist és líciumot (Goji Berry) tartalmazó speciális összetételű kávé egyes férfiakat szerint nem csupán energiával tölt fel, hanem rendkívül pozitív hatással van a nemi életükre. A Passion kávékészítmény összetevőit ismerve nem is kell csodálkozni azon, hogyha fogyasztói potencia növelő, vágyfokozó hatásról számolnak be, lássuk miért!

Főbb összetevők és hatásuk:

Ginzeng: évezredek óta ismert természetes afrodiziákum, növeli a szexuális vágyat, a szellemi és fizikai teljesítőképességet egyaránt. Fokozza az endorfintermelést, ellenállóbbá tesz minket és még a memóriánkra is jó hatással van.

Homoktövis: Kiemelkedően magas C-vitamin tartalmú, erős roboráló szer. Az andioxidáns tulajdonságokkal rendelkező homoktövis fontos szerepet játszik a betegségek megelőzésében és az egészség megőrzésében. Védi a májunkat, és hatékony immunerősítő.

Goji Berry: A Goji bogyó segíti a szervezet vitalizálódását, támogatja a regenerációt. A lícium néven is ismert bogyó stresszoldó és vágyfokozó hatása is ismert.